Mititelu dezvăluie proiectul pe care-l va începe în primăvară: “Va fi cum are Hagi la Ovidiu, 3-4 terenuri” + Acuzații la adresa lui CS U

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Adrian Mititelu plănuiește să contruiască o bază de antrenament pentru FC U Craiova, echipa cu care s-a înscris în Liga 4 Dolj, și care nu a pierdut niciun punct în turul de campionat disputat.

“Lupta e grea, mai e mult drum până unde ne-am propus să ajungem. Din martie 2018, vom construi o bază cu 3-4 terenuri de antrenament, să iasă ceva frumos. Mă costă un milion de euro.

În aprilie, cel mai târziu, sper să încep. Sunt terenurile mele. În 2019 vom termina. Vor fi 2-3 terenuri cu iarbă, unul sintetic, cum are Hagi la Ovidiu. Vom avea sală de conferințe și sală de forță, bucătărie, sală de mese.

Ne-am propus să câștigăm toate meciurile și am reușit. Rezultatele erau vitale, toți se autodepășesc împotriva noastră. Liga a 4-a din Dolj e cea mai puternică după cea din București. Nu vor fi probleme financiare nici la Liga 3. Îi asigur pe toți să stea liniștiți. Visul meu rămâne să câștig un titlu”, a spus Mititelu la Radio Sport 1.

Acesta a lansat și o serie de acuzații la adresa conducerii lui CSU Craiova. Mititelu susține că oamenii din conducerea lui CSU au oferit 1000 de euro unor suporteri pentru ca aceștia să vină la stadion.

“Cei de la CSU au ofertat suporteri cu 1000 de euro, să vină la ei la meciuri. Unii le-au luat banii și au plecat”, susține Mititelu.

“Dacă pleacă și Becali s-a terminat și fotbalul. El e singurul care a rămas din vremea mea. În 2007-2010 am avut cea mai puternică ligă din România, din toate tuimpurile. Erau 20.000 de euro pe lună salarii. E rău că Becali nu mai are adversari. El e singurul lui adversar” Adrian Mititelu

Adrian Mititelu

Sursa: gsp.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker