19/08/2017

Ucis cu bestialitate. Angajat al CET Craiova, omorât de un prieten, cu patru lovituri de cuţit. Presupusul este consilier juridic în cadrul societăţii

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Craiova a fost ucis cu bestialitate şi aruncat în Jiu, în comuna doljeană Malu Mare. Presupusul criminal este consilier juridic în cadrul CET Craiova.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost înjunghiat de patru ori şi aruncat în apele Jiului. Martorii au povestit că atactorul şi-a adus victima în zona respectivă cu scopul să îl omoare. „A fost înjunghiat de patru ori. Eu cred că s-a răzbunat pe el şi am auzit că totul a pornit de la bani. L-a înjunghiat cu un cosor, iar după aceea l-a aruncat în apă şi a fugit“, a povestit un martor.

Criminalul şi-a recunoscut fapta

Criminalul a fost reţinut în mai puţin de 24 de ore, iar în faţa procurorilor şi-a recunsocut vina. Atacatorul este consilier juridic în cadrul CET Craiova, societate aflată în subordinea Primăriei Craiova. „Victima m-a sunat şi mi-a spus că trece pe la mine să mănânce ceva, dar nu a mai venit. Am auzit că familia nu a mai găsit în casă o sumă mare de bani, iar toată lumea crede că l-a ucis pe Lucian pentru bani“, a mai povestit un apropiat al victimei.

Victima şi criminalul au lucrat împreună la CET Craiova. Cei doi erau prieteni buni, iar familia a rămas şocată când a aflat ce s-a întâmplat.

Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *