02/07/2017

Cea mai valoroasă tânără luptătoare a Europei a câştigat medalia de aur în Germania. „Million Dollar Baby“ de România munceşte ca un robot

Craioveanca Ştefania Priceputu a cucerit medalia de aur a Campionatului European de Lupte Juniori, concurs care a avut loc la Dortmund în Germania. Olteanca este campioană europeană de cadete (2015).

Ştefania Priceputu este cea mai valoroasă tânără luptătoare a Europei şi are o forţă incredibilă pentru vârsta ei. Olteanca în vârstă de 18 ani a fost descoperită în urmă cu şase ani de antrenorul de lupte Valentin Boboaşcă, iar de atunci a reuşi să se facă remarcată la fiecare competiţie sportivă.

Craioveanca Ştefania Priceputu a povestit că drumul spre succes a fost unul greu, dar niciodată nu s-a gândit să renunţe.

Luptătoarea este legitimată la LPS „Petrache Trişcu, în dublă legitimare cu CSM Craiova, iar ieri a obţinut  medalia de aur la Campionatul European rezervat juniorilor.

Competiţia se desfăşoară în Germania la Dortmund, iar Ştefania Priceputu a învins în finala categoriei 44 kilograme o sportivă din Rusia.

 

Performanţele Ştefaniei Priceputu:

 vicecampioană naţională la copii în anul 2012

 campioană naţională la concursul şcolar în anul 2013

 campioană naţională copii în anul 2013

 campioană naţională la concursul şcolar în anul 2013

 locul al III-lea la campionatul european din Bulgaria în anul 2014

 locul al V-lea la campionatul mondial din Slovacia, 2014

 campioană naţională cadeţi, 2014

 campioană mondială la concursul de lupte pe plajă, 2014

 campioană europeană la categoria cadeţi, Serbia, 2015

 

Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *