FRF: “Nu există vreo echipă afiliată cu numele Clubul Sportiv Universitatea Craiova”

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

La solicitarea GSP.ro, departamentul juridic al FRF a oferit explicații suplimentare după documentele publicate ieri de Adrian Mititelu, și anume cele două răspunsuri către instanță în care Federația informa, pe scurt, că: “Nu există vreo echipă afiliată cu numele Clubul Sportiv Universitatea Craiova”. (vezi  documentele în facsimil)

Răspunsurile respective au venit după ce Mititelu a dorit să afle dacă actuala CS U are vreo legătură cu Clubul Sportiv Universitatea din 1995, echipa revendicată de Pavel Badea ca și continuatoare de drept a Științei, și a cerut poziția oficială a FRF.

Din ultimul răspuns primit de GSP.ro de la Federație, rezultă următoarele: 

1. CS U Craiova, echipa din Liga 1, este afiliată legal la FRF, însă în denumire nu conține cuvântul “Universitatea”, și doar inițiala “U”.

Așadar, numele din acte este “Club Sportiv U Craiova SA”. Spre exemplu, e ca și cum ar fi “D București” în loc de “Dinamo București”;

2. FRF face distincție între echipa din 1995 și actuala CS U. În comunicatul de azi, precizează că formația din Liga 1 are un CUI (cod unic de înregistrare) diferit. 

Comunicatul integral remis astăzi de FRF pentru GSP.ro: 

“Analizați actele și puteți observa cu usurinta faptul ca ambele comunicari emise de FRF au fost formulate ca raspuns la solicitarile exprese ale TRIBUNALULUI DOLJ in dosarul 11665/63/2014**.

De asemenea din acelasi set de documente veti putea observa ca solicitarea instantei si implicit raspunsurile FRF se refera la o entitate juridica numita “CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA” cu atribut de identificare CUI 7808985/23.10.2015 in primul caz si acelasi numar dar din data de 23.10.1995 in cel de-al doilea caz.

FRF a comunicat prin ambele adrese ca nu exista si nu a existat niciun membru afiliat la FRF cu denumirea respectiva si CUI-ul indicat de instanta. De asemenea, in cel de-al doilea caz s-a precizat ca evidentele FRF sunt doar ulterioare anului 2002, neavand informatii pentru situatiile anterioare anului mentionat.

Subliniem faptul ca nu a fost solicitata nicio informatie cu privire la CLUBUL SPORTIV U CRAIOVA SACUI 31918212, club participant in prezent in Liga I.”

 Contactat pentru a comenta documentele, președintele CS U, Marcel Popescu, a apucat să spună înainte să închidă telefonul: 

“N-aveți acreditare. La revedere!”

În schimb, Mititelu a făcut noi precizări pe acest subiect. 

“Echipa din Liga 1 se numește Club Sportiv U Craiova SA. Nu are nicio treabă cu Universitatea. Ei mereu au vrut să se confunde cu echipa lui Badea. Au creat această asociere.

Ei au tot încercat asta. Și echipa aia a lui Badea este un club de stat, care e condus de Badea. Și este înființat în 1995. Pentru că echipa aia se numește Clubul Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova.

Atenție! Universitatea din Craiova. Pe când vechiul club se numea Universitatea Craiova. Dar el se folosește de asemănarea de nume și induce lumea în eroare.

Oricum eu am descoperit noi acte, pe care le prezint săptămâna viitoare și le-am depus la Înalta Curte, acte care o ajută și pe Steaua în procesul cu Armata, voi câștiga procesul cu marca.

Deci să se rețină! Echipa din Liga 1 e înființată în 2013 și se numește Club Sportiv U Craiova SA”, a zis Adrian Mititelu pentru GSP.RO.

Sursa: gsp.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker