VIDEO / Două eleve au fost lovite pe trecerea de pietoni de un şofer de taxi. Conducătorul auto a încercat să le ofere tinerelor bani în schimbul tăcerii

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Două eleve din Craiova au fost lovite în această dimineaţă de o maşină, pe trecerea de pietoni. Tinerele au declarat că şoferul vinovat a încercat să le ofere bani pentru a nu anunţa poliţia.

Fetele se îndreptau spre şcoală unde urmau să susţină în această dimineaţa simularea pentru examenul de Bacalaureat. În faţa Liceului Economic din Craiova au fost lovit în plin pe trecerea de pietoni de un şofer de taxi. Tinerele au acceptat să se urce în autoturism pentru a merge la spital, însă pe drum conducătorul auto a încercat să le ofere bani pentru a nu anunţa poliţia.

„A zis să ne urcăm în maşină repede, iar pe drum a zis să nu afle poliţia şi ne-a oferit câte 100 de lei să nu spunem nimic din ce s-a întâmplat“, a povestit una dintre eleve.

Cele două eleve care au fost lovite în plin pe trecerea de pietoni şi-au anunţat imediat părinţii despre accident. „Şoferul nu a acordat prioritate celor două tinere care traversau regulamentar pe trecerea de pietoni şi le-a accidentat. Au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale“ , a spus Sorin Gaie, inspector principal.
Taximetristul vinovat de producerea accidentului este acuzat de vătămare corporală din culpă. Şoferul a rămas şi fără permisul de conducere, iar poliţiştii trebuie să stabilească acum dacă a încercat să le ofere bani elevelor pentru a ascunde fapta penală.Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker