A fost odată ca niciodată

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Brandul Billa va dispărea de pe piaţa locală pană la finalul acestui an, au anunţat repre­zentanţii grupului francez Carre­four care a preluat operaţiunile din Romania ale lanţului de supermarketuri.

Începand cu data de 4 iulie 2016 brandul și magazinele Billa România au intrat în marea familie a Carrefour Group,  urmând să se dezvolte în concordanță cu noua strategie de grup și continuandu-și eforturile de a veni în întâmpinarea tuturor clienților săi.

Preluarea Billa de către Carrefour a fost una dintre cele mai mari tranzacţii din retailul autohton, o piaţă care a trecut în ultimii ani prin mai multe mutări importante. 

BILLA România, pe scurt

Țara noastră a devenit gazda brand-ului BILLA pe 4 februarie 1999, când au fost deschise porțile primului său magazin, în cartierul  bucureștean Titan. În același an, BILLA a început să pătrundă și în provincie, ajungând în Constanța.În numai 5 ani, în 2004, numărul filialelor ajunge la 13, întărindu-și poziția de lider pe segmentul de supermarkuri din România. Tot în 2004 e lansată și prima marca proprie,  „Clever”, care devine în scurt timp una dintre cele mai cunoscute mărci proprii din comerțul autohton.

În plus, pentru a oferi informații publicului larg și a comunica avantajele oferite și poziția de lider de piață, e lansată în 2007 o amplă campanie de imagine care a devenit consacrată: prospețime și calitate la cele mai bune prețuri!La numai un an după aceea, în 2008, BILLA lansează cu succes conceptul BILLA Plus, care reprezintă un avantaj pentru cei ce achiziționează mai multe bucăți din același produs.În 2014, aniversarea de 15 ani a magazinelor BILLA în România aduce cu sine lansarea programului BILLA CARD pentru fidelizarea și răsplătirea clienților noștri. Astfel, toți clienții BILLA pot avea acces la reduceri substanțiale la sute de produse, reduceri personalizate și diferite alte surprize și beneficii în magazine.  În 2015, am ajuns mai aproape de clienții noștri prin deschiderea unui nou magazin BILLA chiar în Gara de Nord din București.

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker