Revelion în Craiova, în aer liber. Cine sunt artiştii care vor urca pe scenă

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Autorităţile locale au anunţat că au pus la cale spectaolul de Revelion. Au fost stabiliţii artiştii care vor urca pe scenă, dar şi durata focului de artificii.

Petrcerea de Revelion din centrul Craiovei, la care accesul va fi gratuit va începe după ora 22.00.„În seara zilei de 31 decembrie 2016, între orele 22.30 – 00.30, toţi craiovenii sunt invitaţi să sărbătorească trecerea în noul an în centrul Municipiului Craiova. Spectacolul din noaptea dintre ani va avea loc pe strada A.I. Cuza, în zona Universităţii, şi va fi susţinut de unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului ca: Alex Velea, Irina Rimes şi Like Chocolate. De asemenea, ora 00.00 va fi marcată de un grandios foc de artificii. Zilele următoare va fi emis un comunicat cu unele restricţii temporare de circulaţie“, se arată în comunicatul emis de Primăria Craiova.  

Primăria Craiova a angajat o firmă care a avut obligaţia să aducă trei sau patru artişti, dar şi să ofere un foc de artificii de maxim cinci minute. Suma pusă la bătaie a fost de 30.000 de euro.

Autorităţile locale au pus şi o condiţie: doi dintre artiştii care vor urca pe scenă să aibă notorietate.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker