Primăria Craiova vrea să introducă parcarea cu plata prin sms în centrul oraşului. Cum se va proceda

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Autorităţile locale vor să introducă parcarea cu plata prin sms în centrul oraşului, aşa că lucrează la un regulament în acest sens. Unii şoferi sunt convinşi că astfel vor dispărea maşinile parcate neregulamentar.

Vor exista două tipuri de tarife, în afară de cele aflate deja vigoare, prin vignietă. „Pe lângă taxa pentru parcarea curentă pe domeniul public pe bază de vignietă pe care toţi locuitorii Craiovei care au autovehicule înregistrate în evidenţa fiscală a municipiului trebuie să o plătească, de 40 de lei pe an, autorităţile propun o nouă taxă, pentru parcarea curentă pe domeniul public, cu plata prin SMS, care va fi semnalizată cu indicatorul „Parcare cu Plată“, cu un tarif de 2 lei/h. „Cine va vrea să stea la lojă, să plătească“, a declarat viceprimarul Mihai Genoiu.

În centrul oraşului Craiova există o parcare subterană de  619 locuri de parcare, din care 586 pentru autoturisme şi 33 pentru motociclete. Unii şoferi au declarat că din păcate sunt maşini parcate neregulamentar în zona centrală, iar ideea municipalităţi este binevenită.

„Este normal să plăteşti dacă vrei să parchezi în centrul Craiovei. Degeaba avem parcare subterană dacă unii conducători auto parchează neregulamentar. În momentul în care o să fie introdusă parcarea cu plata prin sms traficul va fi fluidizat“, a spus un craiovean.

Primăria Craiova vrea să introducă parcarea cu plata prin sms în centrul oraşului. Cum se va procedaSursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker