Poliţist din Craiova, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. Omul legii s-a urcat băut la volan şi a lovit un bărbat

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Ofiţerul Bogdan Constantin Ştocîţă de la Secţia 1 Poliţie Craiova a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului. Sentinţa data de Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie pe data de 23 noiembrie este definitivă.

Omul legii este acuzat că la sfârşitul lunii iulie 2013 s-a urcat băut la volanul autoturismului, iar  la sensul giratoriu de la intersecţia străzilor „Caracal” şi „Henri Coandă”, a lovit trei maşini, a rănit o persoană şi a fugit de la locul accidentului.

Ofiţerul Bogdan Constantin Ştocîţă avea o concentraţie alcoolică de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţistul a fost trimis în judecată pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

Omul legii a fost condamnat în anul 2015 de magistraţii urţii de Apel Craiova 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 4 ani şi 6 luni.

Ofiţerul Bogdan Constantin Ştocîţă a făcut apel împotriva setinţei, iar magistraţii de la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie l-au condamnat definitiv pe data de 23 noiembrie la 2 ani de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 4 ani.

Poliţist din Craiova, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. Omul legii s-a urcat băut la volan şi a lovit un bărbat

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker