Scene de o violenţă rară la Craiova. Interlopii s-au bătut în centrul oraşului pentru supremaţie cu săbii, cuţite şi ţevi

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Vadik Gigi Zavera, Ioneluş Cimpoeru, Alexandru Grigore Băloi, Sorin Stelian Flutur, Cantemir Ştefan Mitre, Cătălin Viorel Tudor, dar şi Cristian Marian Vlădescu, au fost arestaţi pentru 30 de zile şi sunt acuzaţi de tentativă de omor, complicitate la tentativă de omor şi constituirea unui grup infracţional.

Cunoscutul interlop Vadik Gigi Zavera, supranumit Gigioc, a fost implicat pe data de 4 noiembrie într-un scandal într-un bar din Craiova. Scenele de o violenţă rară au avut loc în centrul oraşului, iar interlopii s-au bătut pentru supremaţie.

„Inculpatul Zavera Gigi Vadik l-a invitat pe un bărbat la barul «ON OFF» din Craiova, unde în prezenţa lui Roşianu Gigel i-a cerut să le transmită inculpaţilor Mitre Cantemir Ştefan şi Vlădescu Cristian Marian că le este interzis accesul în cluburile şi localurile cunoscute drept teritoriu de «dominaţie» a grupării «Frăţia», nesupunerea având drept consecinţă exercitarea unor acte de violenţă”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Înjunghiat în stradă

Un bărbat de 33 de ani a ajuns la spital înjunghiat în urma scandalului. Scenele au fost înregistratele de camerele de supraveghere, iar anchetatorii în urma probelor adunate au emis în seara zilei de joi, 17 noiembrie, 7 ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Cunoscutul interlop Vadik Gigi Zavera, supranumit Gigioc, a fost arestat pentru 30 de zile. Alături de el au mai ajuns în arestul IPJ Dolj alte 6 persoane implicate în scandal.

„După scurte discuţii contradictorii, care au degenerat, grupul condus de Zavera Gigi-Vadik a trecut la agresarea lui Vlădescu Cristian Marian, care a fost lovit în cap cu o sabie (macetă) şi ţeavă metalică şi înjunghiat superficial în spate cu un obiect tăietor înţepător. Reuşind să părăsească localul, Vlădescu Cristian Marian i-a contactat pe Mitre Cantemir Ştefan şi Băloiu Alexandru Grigore, aflaţi în zonă, care au venit imediat la faţa locului. A avut loc o luptă generalizată între cele două grupuri, în afara localului, în stradă, Zavera Gigi Vadik fiind lovit în mod repetat cu piciorul în cap de către Mitre Cantemir Ştefan, iar Vlădescu Cristian Marian a reuşit să preia sabia deţinută anterior de Zavera, lovindu-l cu mânerul acesteia în cap”, au mai spus procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Inculpaţii sunt acuzaţi de tentativă de omor, complicitate la tentativă de omor şi constituirea unui grup infracţional.

Sursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker