O elevă a ajuns la spital după ce a sărit pe geam de la primul etaj al instituţiei de învăţământ. Tânăra a recurs la acest gest după ce s-a certat cu o colegă pentru un băiat

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Tânăra în vârstă de 16 ani s-a certat astăzi cu o colegă pentru un băiat. În momentul în care rivala ei a venit la şcoală însoţită de poliţia locală, eleva s-a speriat şi a sărit pe geam de la primul etaj al instituţiei de învăţământ.

Eleva în vârstă de 16 ani a ajuns la spitalul Judeţean din Craiova, iar medicii au declaratcă starea ei este stabilă.

„A suferit un traumatism de coloana vertebrală, toracală şi lombară, prin cădere de la înălţime. Pacienta este conştientă şi stabilă hemodinamic şi nu prezintă deficite motorii în acest moment, iar măduva nu a fost afectată. A căzut de la înălţime în timp ce se afla la şcoală“, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt din cadrul Spitalului Judeţean din Craiova.

Rudele fetei au povestit că s-a speriat în momentul în care în clasă au intrat poliţişti locali însoţiţi de mama elevei cu care a avut o altercaţie. „Ne-au sunat de la şcoală şi ne-au spus că fata a sărit de la etaj. Au venit părinţii unei colege peste ea la şcoală şi de frică a sărit pe geam. Am auzit că s-au bătut pentru un băiat“, a spus Alin Ciocan, unchiul elevi de 16 ani care a sărit de la primul etal al instituţiei de învăţământ.

Conducerea Liceului Naţional „Gheorghe Chiţu“ din Craiova a demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat incidentul.

„Fata cu care a avut altercaţia şi-a chemat mama la şcoală, iar aceasta însoţită de poliţia locală a pătruns în incinta insituţiei de învăţământ. Eleva auzind acest lucru s-a ridicat şi s-a aruncat pe geam de la primul etaj. Tânăra era aşezată pe un pervaz, iar incidental a avut loc în pauză. Probabil s-a speriat, iar din această cauză a recurs la acest gest“, a spus George Calafateanu, directorul adjunct al Naţional „Gheorghe Chiţu“ din Craiova.

O elevă a ajuns la spital după ce a sărit pe geam de la primul etaj al instituţiei de învăţământ. Tânăra a recurs la acest gest după ce s-a certat cu o colegă pentru un băiat (2)

O elevă a ajuns la spital după ce a sărit pe geam de la primul etaj al instituţiei de învăţământ. Tânăra a recurs la acest gest după ce s-a certat cu o colegă pentru un băiat

Sursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker