Accident grav pe Autostrada Soarelui. 29 mașini implicate, 3 morți si cel puțin 50 de victime

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Trei persoane au murit și în jur de 50 au fost rănite în urma unui accident în lanț care a avut loc sâmbătă dimineața pe Autostrada Soarelui, în dreptul localității Lehliu-Gară, în sensul de mers către Constanța.Accidentul s-a petrecut la ora 8:42, în condiții de ceață densă.

ACTUALIZARE 11:50 La spitale au ajuns puțin peste 40 de persoane. 16 persoane au refuzat transportul către unități medicale.

13 persoane rănite sunt la spitalul din Lehliu, două urmând să fie transportate către Capitală. Alte 11 persoane, între care doi copii, au ajuns la Floreasca, cinci pacienți sunt internați la Bagdasar-Arseni, iar patru persoane au ajuns la Pantelimon.

ACTUALIZARE 11:34 Potrivit lui Raed Arafat, sunt trei morți și în jur de 50 de persoane rănite, unele mai grav, altele mai puțin grav.

Una dintre victime este în stare critică, fiind intubată.

ACTUALIZARE 11:30 Noul bilanț este de trei morți și aproximativ 40 de răniți, a declarat la Digi24, comisar-șef George Grigore, director-adjunct la Direcția Rutieră a Poliției Române.

Toate persoanele rănite au fost evacuate spre spitale. 15 dintre victime sunt la spitalul de la Lehliu, care este cea mai apropiată unitate medicală.

accident grav a2

Pentru mai multe detalii: digi24.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker