Paradisul în care trăiau 9 hoţi de buzunare din Dolj în Berlin. Câştigau 1.000 de euro pe zi şi stăteau la hoteluri de lux

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Paradisul în care trăiau 9 hoţi de buzunare din Dolj în Berlin. Câştigau 1.000 de euro pe zi şi stăteau la hoteluri de lux Nouă persoane din Dolj au câştigat în perioada iulie 2015 -august 2016 suma de 225.000 de euro din furturi din genţi şi buzunare în Belgia. Hoţii au fost reţinuţi cu ajutorul poliţiştilor din Dolj şi a ofiţerilor din Berlin.

Hoţii au câştigat câte 1000 de euro pe zi, stăteau la  hoteluri de lux, şi se plimbau doar cu taxiul.Doljenii au băgat spaima în turiştii şi cetăţenii din Berlin, după ce au sustras suma de 225.000 de euro din gentile şi buzunarele victimelor. „Cei în cauză sunt cercetaţi pentru comiterea a peste 190 de astfel de fapte, prin care ar fi cauzat un prejudiciu total de aproximativ 225.000 de euro. Din investigaţiile efectuate de poliţiştii români şi cei din Berlin a reieşit că, în perioada iulie 2015 – august 2016, membrii grupării ar fi sustras bunuri din genţile şi buzunarele persoanelor aflate în zona staţiilor de metrou din cartierul Charlottenburg, din Berlin“, a declarat Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Poliţiştii din Germania, împreună cu un poliţişt român, au descins la două cluburi de noapte şi la un hotel din Berlin, locuri frecventate de membrii grupării infracţionale.

„Poliţiştii au pus în aplicare 9 mandate europene de arestare, 4 dintre cei în cauză fiind prinşi în momentul în care ar fi încercat să treacă graniţa în Bulgaria“, a mai spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Paradisul în care trăiau 9 hoţi de buzunare din Dolj în Berlin. Câştigau 1.000 de euro pe zi şi stăteau la hoteluri de lux

Sursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker