ATENȚIE! Un PSIHOPAT bântuie pe străzile din Craiova făcând fotografii femeilor, iar apoi defăimându-le pe facebook

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Redacția Craiova24.ro a sesizat la Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj cât și la Poliția Locală a Municipiului Craiova pentru luare de măsuri corespunzătoare cu privire la activitatea acestui individ, care urmărește și fotografiază femei pe stradă, în trafic,  în autobuz, la evenimente, în centre comerciale, etc. Acesta adaugă fotografiile pe contul său de facebook (Tavi Florian) însoțite de mesaje defăimătoare.
Iată câteva exemple ale acestui individ:

 

 

in pericol (2)“Asta a fost ultimul cadru, dar o sa-i fac si plansa din restul imaginilor. N-o sa mai exprim nimic de la mine, dar sa fie totusi inscrisa la Dosarul Capitalismului.

Trecuse de mine, dar am vazut-o ca voia sa parcheze, eu mergind in sens invers. Asa incepuse faza, pe urma m-am intors vreo 20 de metri.”
in pericol (3)“N-o mai vazusem pe Oana la Aucerman de vreo doua luni, credeam ca nu mai lucreaza acolo… dar probabil ca a ajuns un fel de rezerva la rezerve, din optiune proprie sau impusa. Cind eram la caserie am scos aparatul foto din plasa s-o pozez, si i-am zis ca SI omul de afaceri trebuie sa se excite!! Eh… nici chiar asa, am inflorit povestea. L-am bagat in buzunar. Uneori mai cedez de la mine si nici nu voiam sa ma dau in spectacol. Pe de alta parte, virtualul ca virtualul, dar si aia-s capitalisti… nu voiam sa fortez nota, sa ma declare cumva persoana non-grata, desi nu exista interdictii la pozare… conditii in care presupun ca sint valabile legile spatiului public. Are miini finute Oana. Aoleo, sa nu te timpesti, ma, omule de afaceri!
Mai postez citeva imagini cu microbuzele Aucerman, in semn de apreciere, fiindca mi-au facilitat implicit colectarea unor materiale pentru dosar.”
in pericol (4)
“Da, sa ne si futem pe aici, pe la uzina. Totusi, are un mic neajuns… vazuta din spate. In rest, era calumea si destul de cool. Cred ca o face aventuri de futere. Sigur ca si “tunarea” e discutabila, in functie de gusturi. Exista o linie de demarcatie intre a fi sexy, respectiv o tirfa jenanta.”
in pericol (5) “Tirfa YSsa se anunta ca merge la Mare, la Mamaia.”
in pericol (6) “Mai are poze cu bucile… Oare cine o pipaie si o fute? Ce palmares o avea? Cind s-o fi deschis ultima data sa primeasca duda de flacau? Dar urmatoarea data cind va fi? Poate chiar in seara asta urmeaza sa se futa… Si omul de afaceri are curiozitati.”
in pericol (7)

 

 

Mai multe persoane i-au facut raport la facebook. Adresa acestui individ este https://www.facebook.com/tavi.florian

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker