Motorul primului tunel de vânt din lume a fost realizat de specialiştii din cadrul Electroputere Craiova

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Motorul primului tunel de vânt din lume a fost realizat de specialiştii din cadrul Electroputere Craiova Primul tunel de vânt din lume te poate ridica la 15 metri în doar câteva secunde, cu ajutorul unui motor care împinge aerul. Valoaea investiţiei se ridică la nouă milioane de euro.
Patru tineri au investit suma de nouă milioane de euro în realizarea primului tunel de vândt din lume. Are o lungime de 46 de metri şi arată ca un cilindru din sticlă, iar la bază este îngropat un motor care împinge aerul cu o viteză de 80 de metri pe secundă.

„Toate lucrurile se întâmplă într-un mediu controlat. Noi am adus un concept nou. Din punct de vedere al calităţii, acesta este primul tunel din lume care este proiectat pentru a fi tunel de vânt“, a spus Andrei Ion, pentru Digi24.

Motorul primului tunel de vânt din lume a fost realizat de specialiştii de la Electroputere Craiova. „Proiectarea motorului a durat 6 săptămâni. Motorul va funcţiona cu turaţie variabilă. Între 250 şi 428 de rotaţii pe minut”, a declarat un inginer din cadrul Electroputere Craiova.

Persoanele passionate de adrenalină pot să şi testeze limitele pot simula inclusiv căderi libere. Proiectul este unul 100% românesc, iar în curând pasionaţii vor putea practica acest sport şi în ţara noastră.

Motorul primului tunel de vânt din lume a fost realizat de specialiştii din cadrul Electroputere Craiova Sursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker