Cea mai mare combină din lume a ajuns în judeţul Dolj. Utilajul a doborât recordul mondial pentru cantitatea de grâu recoltată în opt ore

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Cea mai mare combină din lume a ajuns în judeţul Dolj Cea mai mare combină din lume a fost cumpărată de o fermă din judeţul Dolj, iar de astăzi va începe recoltarea culturii de rapiţă. Utilajul a doborât recordul mondial pentru cea mai mare cantitate de grâu recoltată în opt ore.
Cea mai mare combină din lume intră astăzi la recoltat pe terenurile din apropierea oraşului Băileşti. Modelul CR. 10.90 deţine recordul mondial pentru cea mai mare cantitate de grâu recoltată în opt ore: 797,6 tone.
Combina are cuţite verticale proiectate special pentru un produs dens cum este rapiţa şi se montează extrem de uşor. Utilajul a fost cumpărat cu finanţare BCR Leasing IFN SA. „Este o mare bucurie pentru AgroConcept să ofere şi să livreze fermierilor români maşini agricole de talia şi capacitataea de producţie a lui C.R 10.90. Este o satisfacţie şi mai mare să vdem că impresionantă la lucru, în plin sezon de recoltare“, a spus Ricky Stein, preşedintele Consiliului de Administraţie AgroConcepet Impex, pentru Agrointel.

Cea mai mare combină din lume este dotată cu cel mai bun motor al anului şi are o putere maximă de 653 CP.

Cea mai mare combină din lume a ajuns în judeţul Dolj

Sursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker