Prietenia neobişnuită dintre un om şi veveriţa pe care a salvat-o de la moarte. Rozătoarea are acum o nouă casă: „Stă în buzunar cuminte şi nu deranjează“

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

omul si veverita O prietenie neobişnuită s-a născut în urmă cu două luni între administratorul Parcului „Nicolae Romanescu“ din Craiova şi un pui de veveriţă. Laurenţiu Păun a găsit rozătoarea căzută lângă un pom, după o furtună, a hrănit-o până s-a înzdrăvenit, însă ea nu a vrut să mai plece.

Veveriţa a fost botezată Codiţă, iar în momentul de faţă este tratată ca un membru al familiei. Rozătoarea are locul ei preferat, în buzunarul stăpânului.

„Codiţă merge cu mine peste tot. Nici când am fost plecat în concediu nu l-am lăsat singur. Stă în buzunar cuminte şi nu deranjează pe absolut nimeni. Când l-am găsit era cât o lingură, iar acum s-a făcut băiat mare. Pentru mine este ca un membru de familie, iar între noi există o legătură strânsă. Este o veveriţă cuminte şi nu a muşcat pe nimeni niciodată“, a povestit Laurenţiu Păun, stăpânul veveriţei.

Codiţă a fost găsit lângă un pom, după o furtună în urmă cu două luni, iar de atunci el este mascota Parcului „Nicolae Romanescu“. Deşi îi place să alerge şi să se joace prin parc, veveriţa se întoarce mereu acasă, unde are căsuţa ei.

Bărbatul a povestit că mica veveriţă îi înseninează ziua şi îi binedispune şi pe oamenii care îi văd pe amândoi la plimbare. Copiii întotdeauna sunt cei mai entuziasmaţi. „Clar există o legătură strânsă între acest pui de veveriţă şi om. Am văzut că este cuminte şi nu face rău nimănui. Prima dată am crezut că este o jucărie, dar când m-am apropiat şi am văzut mi-am dat seama că este un pui de veveriţă“, a povestit o craioveancă.

omul si veveritaSursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker