Cea mai mare ştafetă cu torţe pentru pace din lume ajunge la Craiova

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Cea mai mare ştafetă cu torţe pentru pace din lume ajunge la Craiova Cea mai mare ştafetă cu torţe pentru pace din lume a fost purtată în această dimineaţă de la Vidin la Calafat de alergători români şi străini

Grupul de de alergători români şi străini vor ajunge cu cea mai mare ştafetă pentru pace în lume la Craiova în jurul orei 18.30. Caravana Peace Run este un eveniment interanţional şi a reunit sportivi profesionişti şi amatori din toate colţurile lumii.

Cea mai mare ştafetă cu torţe pentru pace din lume va trece pe la Colegiul Naţional „Ştefan Odobleja“ din Craiova şi pe la Prefectura Dolj. Două popasuri vor fi făcute la şcolile din Brădeşti şi Filiaşi.

Caravana Peace Run va pleca mâine din Craiova spre Drobeta Turnu Severin, iar traseul până la ieşirea din ţară este următorul: Caransebeş – Lugoj – Timişoara- Arad – Oradea – Borş.

Evenimentul de anul acesta se desfăşoară pe toate continentele, iar cei prezenţi la eveniment vor vizita peste 100 de ţări.

Ceremonia de start a evenimentului a avut loc în Europa în luna februarie, iar alergătorii vor ajunge la Roma pe 8 octombrie.

Cea mai mare ştafetă cu torţe pentru pace din lume ajunge la Craiova

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker