Zici că s-a născut în ring! Mario Florentin Boboc are 12 ani, este noul fenomen din K 1, şi nu are rivali la competiţiile sportive

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Zici că s-a născut în ring! Mario Florentin Boboc are 12 ani, este noul fenomen din K 1, şi nu are rivali la competiţiile sportive Mario Florentin Boboc, în vârstă de 12 ani, a participat în perioada 6-8 mai la Campionatul European de Arte Marţiale, eveniment ce s-a desfăşurat în Bucureşti. Sportivul legitimat la Clubul Sportiv „Florin Boboco“ a câştigat două titluri de Campion European la K1 şi Muai Thay.

Mario Florentin Boboc este noul Campion European K1 la categoria -45 de kilograme şi Campion European la categoria Muai Thay la categoria -45 de kilograme, titluri curerite la Campionatul European de Arte Marţiale, care a avut loc în Bucureşti în perioada 6-8 mai.

„Am muncit mult pentru a putea ajunge aici, dar toate eforturile depuse m-au adus în această poziţie. Meciurile pe care le-am disputat au foste grele, însă la ambele categorii am reuşit să obţin titlul de Campion European K1 şi titlul de Campion European. Nu vreau să mă opresc aici. Visul meu este să lupt într-o gală K1. Pe 28 mai voi fi prezent la Uricani, unde o să aibă loc o gală de Kickboxing, la care e o să fie prezenţi sportivi din toată ţara şi speră să facă o figură bună. Idolul meu este Remy Bonjaski şi vreau să îi calc pe urme“, a povestit sportivul legitimat la Clubul Sportiv „Florin Boboc“ din Craiova.
Mario Florentin Boboc
La Campionatul European de Arte Marţiale care a avut loc în Bucureşti în perioada 6-8 mai au fost prezenţi sportivi din Italia, Suedia, Ucraina, Belarus, Azerbaigian. Mario Florentin Boboc a avut în ziua competiţiei patru meciuri extrem de grele.

Mario Florentin Boboc a mai participat la diverse competiţii sportive şi a obţinut de fiecare dată locul I.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker