O pensionară din Craiova a rămas fără banii de înmormântare, după ce a fost jefuită de două femei. Care a fost pretextul folosit de hoaţe

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

O pensionară din Craiova a rămas fără banii de înmormântare, după ce a fost jefuită de două femei. Care a fost pretextul folosit de hoaţe Două femei din Argeş i-au furat banii unei pensionare din Craiova. I-au bătut la uşă sub pretexul că îi aduc bucate de pomană. Hoaţele sunt cercetate în stare de libertate.

Una dintre femei a ţinut-o de vorbă pe bătrâna de 81 de ani, iar cealaltă a i-a luat toti banii, 6000 de lei. Hoaţele au reuşit să fugă, dar au fost depistate de oamenii legii la scurt timp. „Profitând de neatenţia unei craiovence şi sub pretextul că oferă pomană, i-au sustras din locuinţă 6.000 lei.În baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cele două suspecte sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale“, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Poliţiştii vă recomandă:

– Aveţi grijă să nu vă lăudaţi cu banii, bunurile sau alte valori deţinute în locuinţă.

– Dacă constataţi că sunteţi urmărit anunţaţi de urgenţă Poliţia.

– Nu permiteţi persoanelor străine să intre în locuinţa dumneavoastră, indiferent de motivele invocate.

– La intrarea într-un imobil, fiţi foarte atenţi dacă în hol sau în zonele întunecate se află persoane suspecte, pretabile la comiterea de infracţiuni.

O pensionară din Craiova a rămas fără banii de înmormântare, după ce a fost jefuită de două femei. Care a fost pretextul folosit de hoaţeSursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker