Impact violent, din cauza vitezei, într-o intersecţie din Craiova. Un taxi a fost proiectat într-un gard

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Impact violent, din cauza vitezei, într-o intersecţie din Craiova. Un taxi a fost proiectat într-un gard Două autoturisme s-au ciocnit puternic, iar unul dintre ele a fost proiectat într-un gard. Accidetul a avut loc astăzi pe strada Dezrobirii.

Cristina Neacşu, în vârstă de 21 de ani, din Vâlcea, nu a acordat prioritate şi a lovit taxi-ul în plin. Martorii au povestit că maşina condusă de taximetrist a fost proiectată într-un gard. „M-am speriat în momentul în care am văzut maşina în aer că se învârtea. Este trecerea de pietoni şi nu este normal să conduci cu viteză. Putea să se întâmple o nenorocire“, a povestit unul dintre martori.

Şoferul aflat în taxi a avut nevoie de îngriji medicale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Craiova. „A intrat în mine direct fără să oprească“, a povestit Lucian Negreţ.
Impact violent, din cauza vitezei, într-o intersecţie din Craiova. Un taxi a fost proiectat într-un gard 2 Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tânăra în vârstă de 21 de ani a declarat că nu este din Craiova şi nu a văzut semnalul STOP.

„Am ieşit puţin mai în faţă să văd dacă vine cineva că nu vedem nimic. A venit cu viteză şi l-am lovit în plin“, a spus Cristina Neacşu.

Impact violent, din cauza vitezei, într-o intersecţie din Craiova. Un taxi a fost proiectat într-un gardSursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker