VIDEO / Bărbatul care a înjunghiat o vânzătoare într-un magazine, reţinut. Agresorul este acuzat de tentativă de omor şi tâlhărie

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

VIDEO Bărbatul care a înjunghiat o vânzătoare într-un magazine, reţinut. Agresorul este acuzat de tentativă de omor şi tâlhărie Întâmplare şocantă ieri la Craiova. Un bărbat de 52 de ani a înjungiat o vânzătoare într-un magazin pentru o pâine. Agresorul a fost reţinut şi este acuzat de tentativă de omor şi tâlhărie calificată.
Victima o tânără de 25 de ani a ajuns la spital în stare gravă şi a fost operată. Raluca Ciucă se află internată la terapie intensivă, iar medici au declarat că loviturile primate i-au pus viaţa în pericol.
Bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost reţinut de oamenii legii, iar astăzi va fi prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă. Agresorul este acuzat de tentativă de omor şi tâlhărie, iar acum riscă să stea 25 de ani în spate gratiilor În faţa anchetatorilor şi-a recunoscut vina şi a declarat că regretă că a înjunghiat-o pe vânzătoare.   Raluca Ciucă, în vârstă de 25 de ani, din Craiova, a fost înjunghiată pentru o pâine.

VIDEO Bărbatul care a înjunghiat o vânzătoare într-un magazine, reţinut. Agresorul este acuzat de tentativă de omor şi tâlhărieSursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker