VIDEO / Bani pentru funcţii în PNL. Pavel Badea, candidatul pentru Primăria Craiova: „O sumă de 500 lei cred că este o sumă de bun simţ“

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

VIDEO Bani pentru funcţii în PNL Pavel Badea, candidatul pentru Primăria Craiova „O sumă de 500 lei cred că este o sumă de bun simţ“ Pavel Badea, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municpiului Craiova, a fost înregistrat în timp ce solicita suma de 500 de lei pentru lista de consilieri.
Candidatul PNL pentru Primăria Craiova le solicită celor care vor să fie pe lista de consilieri suma de 500 de lei. Înregistrarea a fost postată duminică pe internat. „Pentru a fi consilier este imperativ necesar să avem o contribuţie nu numai de muncă, ci şi financiară.O sumă de 500 lei cred că este o sumă de bun simţ pentru a confirma pe cineva care vrea cu adevărat să intre în această competiţie. Avem o listă de 67 de oameni care şi-au exprimat intenţia să participe la consilieri şi încă vreo 15 care mi-au spus acum, în ultimele zile, că vor şi dânşii. Competiţia este deschisă. Vă rog, cei care doriţi, puneţi mâna şi veniţi cu această contribuţie pentru a intra în competiţie. Pentru că altfel, eu, care sunt preşedinte, nu pot să fac o departajare pentru dumneavoastră“, le-a spus Pavel Badea, candidatul PNL pentru Primăria Craiova, membrilor partidului.

Pavel Badea a negat acuzaţiile care i se aduc. „Înregistrarea în cauză este un decupaj făcut cu rea intenţie dintr-o şedinţă internă, a Biroului Politic Municipal, unde se purtau discuţii legate de organizare şi planificare internă. S-a decupat decât o mică parte a discuţiei în care evidenţiez responsabilităţile financiare ale oricărui membru care doreşte să contribuie la bugetul partidului şi care doreşte să-şi susţină financiar propria candidatură. Aceste contribuţii s-au făcut în mod legal şi conform cu statutul PNL, sumele se regăsesc în documentele contabile ale partidului. Spre deosebire de competitorii noştri politici direcţi, noi, liberalii, venim cu bani de acasă, câştigaţi prin muncă cinstită. Partidul Naţional Liberal şi candidaturile liberalilor sunt susţinute financiar de către membri şi candidaţi, nu prin finanţări obscure care ocolesc sau nu respectă legea“, a precizat candidadtul PNL pentru Primăria Craiova.

VIDEO Bani pentru funcţii în PNL Pavel Badea, candidatul pentru Primăria Craiova „O sumă de 500 lei cred că este o sumă de bun simţ“

Sursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker