23/02/2016

FOTO / S-a surpat asfalatul. O groapă imensă s-a format pe Bulevardul Oltenia

S-a surpat asfalatul. O groapă imensă s-a format pe Bulevardul Oltenia O groapă adâncă de 6 metri cubi s-a format pe Bulevardul Oltenia din Craiova. Zona avariată a fost încercuită pentru a se evita accidentele.
Reprezentanţii Primăriei Craiova au precizat că o echipă de muncitori se află la faţa locului pentru a remedia problema. „Din verificările efectuate de Compania de Apă, o singură conductă care îi aparţine trece prin zona respectivă, conductă care nu a fost avariată în urma surpării. Celelalte conducte aparţin Telekomului, căruia i-am trimis de-a lungul timpului mai multe notificări legate de intervenţiile pe care ar trebui să le facă la reţele, astfel încât să nu mai apară astfel de situaţii”, a spus Radu Preda, administratorul oraşului Craiova.

Groapă adâncă de 6 cm s-a format pe Bulevardul Oltenia din Craiova. Oamenii au declarat că în această dimineaţă s-a surupat asfaltul. „Groapa este destul de adâncă, iar această problemă ar trebui remediată până diseară”, a spus un craiovean.

S-a surpat asfalatul. O groapă imensă s-a format pe Bulevardul Oltenia

S-a surpat asfalatul. O groapă imensă s-a format pe Bulevardul Oltenia 3

S-a surpat asfalatul. O groapă imensă s-a format pe Bulevardul Oltenia 2

Sursa:  adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *