21/02/2016

Compania aeriană low-cost Ryanair introduce Craiova pe lista noilor rute

Compania aeriană low-cost Ryanair introduce Craiova pe lista noilor rute Companie aeriană low-cost Ryanair a anunţat introducerea rutei Craiova-Valencia din data de 3 noiembrie pe Aeroportul din Bănie.
Aeroportul din Craiova este al treilea din ţară ales de compania Ryanair. „Am discutat cu multe aeroporturi din România, dar Craiova este cel mai bun pentru moment. Credem cu adevărat în zonă, în potenţialul de creştere şi potenţialul pentru zboruri”, a declarat Aeivean Brennan, development manager Ryanair.

Primul zbor Craiova-Valencia va avea loc pe data de 3 noiembrie. Compania ryanair a scos la vânzare la bilete promoţionale începând cu suma de 24.99 de euro. „Vom lansa o rută la Valnecia ce va fi operată de două ori pe săptămână în zilele de joi şi duminică. Prin acestă nouă rută vom transporta aproximativ 33.000 de clienţi pe an şi vom susţine aproximativ 25 de locuri de muncă aici”, a declarat Denis Barabas, sales&marketing Romania şi CEE Ryanair.

Autorităţile au semnat astăzi parteneriatul cu Ryanair. „Este un lucru pe care ni l-am dorit foarte mult, dar cu intensitate la sfârşitul anului trecut şi la începutul acestui an. Astăzi putem sa venim în faţa dumneavoastră şi a cetăţenilor din Oltenia şi să vă spunem că am câştigat cea mai importantă companie din Europa, Ryanair”, a declarat Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj.

Compania aeriană low-cost Ryanair introduce Craiova pe lista noilor ruteSursa: adevarul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *