Trei clanuri de romi din Craiova au făcut avere prin folosirea copiilor la cerşit în Disneyland. Minorii reuşeau să facă 7000 de euro pe zi

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Trei clanuri de romi din Craiova au făcut avere prin folosirea copiilor la cerşit în Disneyland. Minorii reuşeau să facă 7000 de euro pe zi Şase persoane din Craiova au fost reţinute pentru 24 d eore şi sunt acuzat de trafic de persoane, furt calificat şi tentativă la furt calificat, precum şi infracţiuni la regimul de protecţie a copilului.
Anchetatorii au că în perioada 2014 – 2015, principalii membri ai grupării ar fi racolat persoane din România pentru a se deplasa cu mai mulţi copii minori în Franţa, unde erau instruiţi şi trimişi să cerşească şi să fure, de regulă din buzunare.

Pe parcursul cercetărilor, s-a stabilit că unii copii ar fi strâns în anumite zile până la 7.000 de euro. Aceştia ar fi acţionat cu precădere în parcul de distracţii Disneyland Paris, în trenurile de mare viteză care circulă pe teritoriul Franţei (TGV) şi locurile foarte aglomerate (metrou, pieţe publice).

Şase persoane au fost reţinute, iar astăzi  magistraţilor Curţii de Apel Craiova vor confirma mandatele de arestare în vederea extrădării în Franţa.

Clanurile de romi reţinute sunt: Poenaru, Iamandiţei şi Slotea. Memnrii grupului infracţional sunt acuzaţi de trafic de persoane, furt calificat şi tentativă la furt calificat, precum şi infracţiuni la regimul de protecţie a copilului.

Trei clanuri de romi din Craiova au făcut avere prin folosirea copiilor la cerşit în Disneyland. Minorii reuşeau să facă 7000 de euro pe ziSursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker