10/02/2016

Şoferul care a încercat să mituiască trei poliţişti, condamnat la închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii

Şoferul care a încercat să mituiască trei poliţişti, condamnat la închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii Cristian Ţârţăleanu, în vârstă de 31 de ani, din Craiova, a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Craiova la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi la muncă în folosul comunităţii.
Bărbatul a fost arestat anul arestat anul trecut în luna iulie pentru dare de mită. Cristian Ţârţăleanu a fost oprit în trafic în cartierul Rovine de un echipaj de poliţie, iar pentru că mirosea a alcool a fost testat cu aparatul etilotest. Aparatul a indicat o concentraţie de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar oamenii legii l-au dus la spital pentru recoltarea problelor biologice. Craioveanul le-a propus agenţilor suma de 5000 de lei pentru a scăpa de dosarul penal.

Denunţat de oamenii legii

Cristian Ţârţăleanu a fost prins în flagrant în timp ce încerca să îi mituiască pe poliţişti. A fost arestat pentru dare de mită, iar în faţa instanţei şi-a recunoscut vina pentru a beneficia de reducerea pedepsei.

Magistraţii Tribunalului Dolj l-au condamnat anul trecut în luna noiembrie la doi ani deînchisoare cu suspendare. Cristian Ţârţăleanu a atacat decizia instanţei, iar magistraţii Curţii de Apel Craiova i-au redus pedeapsa la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare şi l-au obligat să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Şoferul care a încercat să mituiască trei poliţişti, condamnat la închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii

Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *