Craioveancă arestată pentru furturi din buzunarele austriecilor

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

POLITIA O craioveancă de 31 de ani a fost arestată preventiv, vineri, pentru a fi extrădată în Austria, unde ar fi comis mai multe furturi de portofele, dar și din genți. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj au precizat că, joi, ofițerii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat o craioveancă urmărită internațional de autoritățile din Austria. Este vorba de Mariana Corina Măceșanu, de 31 de ani, pe numele căreia autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare.

Femeia era dată în urmărire încă de anul trecut, fiind acuzată că a comis pe teritoriul Austriei mai multe infracţiuni de furt de portofele, dar și din genți. Tot joi, craioveanca a fost prezentată în fața unui procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele ei o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. În baza ordonanței, suspecta a fost dusă în arestul IPJ Dolj. Vineri, Curtea de Apel Craiova a emis pe numele femeii un mandat de arestare, urmând să fie demarate procedurile de extrădare.

„Dispune arestarea provizorie, în vederea predării, a persoanei solicitate Măceşanu Corina Mariana, pe o perioada de 15 zile, începând cu 29 ianuarie 2016 până pe 12 februarie 2016, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare“, se arată în hotărârea Curții de Apel Craiova.POLITIA

 Sursa: gds.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker