Cristian Nisipaşiu dat în urmărire internaţională pentru tentativă de omor, prins în Italia

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Cristian Nisipaşiu dat în urmărire internaţională pentru tentativă de omor, prins în Italia Cristian Nisipaşiu, în vârstă de 29 de ani, din Craiova, a fost dat în urmărire internaţională după ce, anul trecut a înjunghiat un tânăr într-un bar. A fost prins în Italia şi extrădat.
Cristian Nisipaşiu a mai fost implicat de-a lungul anilor în numeroase scandaluri. A fost condamnat pentru vătămare corporal gravă şi nerespectarea regimului armelor şi munţilor.

Craioveanul acuzat de tentativă de omor l-a înjunghiat anul trecut în luna iunie pe Vasile Cosmin Ştefan într-un club aflat pe bulevradul Nicolae Titulescu. Cristian Nisipaşiu i-a reproşat victimei că i-a făcut avansuri unei prietene.

Anchetatorii au stabilit că agresorul l-a lovit pe Vasile Cosmin Ştefan de două cu palma peste faţă, iar apoi cu cu un cuţit în zona obrazului stâng şi la mâna dreaptă. Victima a căzut peste masă şi a fost înjunghiată şi în zona hemitoracelui stâng şi hemitoracelui drept.

Cristian Nisipaşiu a fugit imediat de la locul faptei, iar două luni mai târziu în baza mandatului de arestare a fost dat în urmărire internaţională. „ Acesta a fost extrădat în baza mandatului de arestare preventivă, emis în data 6.august2015, de magistraţii Tribunalul Dolj pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor “, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Cristian Nisipaşiu dat în urmărire internaţională pentru tentativă de omor, prins în Italia

Sursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker