15/01/2016

Un craiovean a condus de cinci ori fără permis. Ce explicaţie le-a dat bărbatul poliţiştilor

Un craiovean a condus de cinci ori fără permis. Ce explicaţie le-a dat bărbatul poliţiştilorBogdan Dane, în vârstă de 34 de ani, din Craiova, al cărui permis a fost supendat a fost prins de poliţiştii în timp ce conducea un autoturism pe bulveradul 1 Mai.
Bărbatul a reuşit să sfideze legea şi  condus a condus nestingherit fără permis. A fost prins băuta la voanului autototurismului pe bulevardul 1 Mai din Craiova.
„Craioveanul a mai fost prins de patru ori conducând autoturismul pe drumurile publice având dreptul de a conduce autoturisme suspendat. Cele cinci dosare penale au fost reunite şi s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de craiovean pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat şi sub influenţa băuturilor alcoolice”, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Bogdan Dane le-a spus oamenilor legii că este nevinovat, iar din punctul lui de vedere nu a încălcat legea. Craioveanul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri.

Bărbatu a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Craiova cu propunerea de arestare preventivă.
Un craiovean a condus de cinci ori fără permis. Ce explicaţie le-a dat bărbatul poliţiştilor
Sursa: adevarul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *