16/12/2015

Proxeneta minorelor, condamnată defintiv la închisoare. Sanda Cazacu a obligat mai multe fete de 13 ani să întreţină raporturi sexuale pe bani

Proxeneta minorelor, condamnată defintiv la închisoare. Sanda Cazacu a obligat mai multe fete de 13 ani să întreţină raporturi sexuale pe bani Sanda Cazacu, în vârstă de 47 de ani, a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT-Craiova, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Femeia este acuzată că a obligat mai multe fete de 13 ani să întreţină raporturi sexuale pe bani.
Reţeaua era condusă de Sanda Cazacu, iar procurorii au stabilit că aproximativ 30 de tinere au fost obligate să întreţină raporturi sexual pe bani în Italia şi Craiova.Femeia  le ameninţa cu mortea pe tinerele care refuzau să se mai prostitueze. „Tinerele au fost obligate să întreţină raporturi sexuale pe bani atât în Italia cât şi în Craiova. Este vorba despre aproximativ 30 de fete, iar unele dintre ele sunt minore. Fiecare în parte trebuia să aducă seară de seară aproximativ 400 de lei “, a spus Adrian Glugă, procuror şef în cadrul DIICOT Craiova.

Sanda Cazacu a mai fost cercetată pentru proxenetism, însă a scăpat basma curată după ce a adus un certificat de la medicul de specialitate pe care scrie negru pe alb că nu are discernământ.

Fetele obţineau venituri foarte mici pentru că primeau doar 10% din banii de la un client, restul fiind împărţit de proxeneţi.

Procurorii DIICOT Craiova au declarat că fetele obligate să se prostitueze provin din familii cu situaţii materiale precare. Membrii grupului infracţional le promiteau victimelor cadouri scumpe şi bani.

Odată ajunse pe mâna proxeneţiilor aceştia dădeau anunţuri în presa locală cum că oferă „servicii complete”, iar fete erau duse în hoteluri de la marginea Craiovei, dar şi din oraşe din judeţul Olt Condamnată defintiv

Alături de Sanda Cazacu au mai fost trimise în judecată alte 10 persoane. Proxeneta minorelor a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare de magsitraţii Curţii de Apel Craiova. Sentinţa dată este definitivă.

Proxeneta minorelor, condamnată defintiv la închisoare. Sanda Cazacu a obligat mai multe fete de 13 ani să întreţină raporturi sexuale pe bani

Sursa: adevarul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *