16/12/2015

Craioveanul care a înjunghiat-o pe administratora unei Asociaţii de Proprietari, condamnat la închisoare cu executare

Craioveanul care a înjunghiat-o pe administratora unei Asociaţii de Proprietari, condamnat la închisoare cu executare Lucian Neacşu, în vârstă de 30 de ani, a fost condamnat la opt ani şi patru luni de închisoare pentru tentativă de omor şi tâlhărie în formă continuată.
Anchetatorii au stabilit că, bărbatul de 30 de ani a înjunghiat-o pe Elena Piţigoi, de 60 de ani, administratora Asociaţiei de Proprietari nr. 22 din cartierul craiovean Valea Roşie. Lucian Neacşu a intrat peste victimă şi a încercat să o jefuiască, însă speriat de ţiptele femeii agresorul a fugit.

Femeia de 60 de ani le-a povestit anchetatorilor că un bărbat necunoscut a intrat în asociaţie şi i-a cerut banii. Când i-a spus că nu a încasat nici măcar un leu a  înjunghiat-o. Agresorul a fost trimis în judecată pentru tentativă d eomor ţi tâlhărie în formă continuată, iar magistraţii Tribunaului Dolj l-au condamnat la opt ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Lucian Neacşu a fost obligat de instanţă să achite Spitalului de Urgenţă Craiova suma de 1.277 de lei, care reprezintă contravaloarea spitalizării părţii vătămate. Sentinţa dată pe data de 10 decembrie nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.
Craioveanul care a înjunghiat-o pe administratora unei Asociaţii de Proprietari, condamnat la închisoare cu executare
Sursa: adevarul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *