15/12/2015

Curtea de Apel a anulat Statutul FRF

Curtea de Apel a anulat Statutul FRF Curtea de Apel Bucureşti a admis apelul U Craiova SA (noua entitate juridică deţinătoare a palmaresului şi a mărcii FC Universitatea Craiova) cu privire la modificarea Statutul FRF din vara lui 2014.

Reamintim că în iunie 2014, noua conducere a FRF, în frunte cu Răzvan Burleanu – au iniţiat modificarea statutului FRF cu scopul vădit de a favoriza echipa inventată de Sandu Mircea şi Olguţa Vasilescu – CS U Craiova.

Dacă iniţial mafia de la Tribunalul Bucureşti a închis ochii la încălcarea legii de către Burleanu şi compania, iată că Curtea de Apel Bucureşti, o instanţă unde fenomenul de corupţie este redus în comparaţie cu Tribunalul Bucureşti, a aplicat legea şi a admis apelul U Craiova SA.

Prin urmare, modificările operate de către Adunarea Generală a FRF nu au produs niciun efect şi astfel că prezenţa echipei CS U Craiova în fotbalul românesc constituie o ilegalitate crasă.

Din acest moment orice club de fotbal din România care contestă meciurile jucate cu echipa CS U Craiova va avea câştig de cauză sută la sută, chiar dacă nu la instanţele mafiote din cadrul FRF, cu siguranţă la instanţa civilă sau la TAS.

Curtea de Apel a anulat Statutul FRFSursa: editie.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *