06/12/2015

A condus cu 108 km/h prin Craiova şi a rămas fără permis

A condus cu 108 kmh prin Craiova şi a rămas fără permis 12 şoferi care au circulat pe drumurile din Dolj au rămas fără permisul de conducere la acest sfârşit de săptămână, pentru diverse abateri constatate de poliţiştii rutieri. Unul dintre şoferii deveniţi între timp pietoni este un tânăr de 21 de ani din Craiova, Alexandru S., care a fost depistat de polițiștii rutieri conducand un autovehicul, pe  b-dul Dacia din municipiu, cu viteza de 108 km/h. Pe lângă faptul că i-a fost suspendat permisul, acesta s-a ales şi cu o amendă usturătoare.

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri au organizat și executat acțiuni prin care s-a urmărit prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză și traversarea neregulamentară a străzii. Efectivele Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene și polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au acționat și pe linia prevenirea şi combaterea depăşirilor neregulamentare pe drumurile naţionale din judeţ.

Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 251 sancțiuni contravenționale de peste 37.400 lei, dintre care pentru viteză nu mai puțin de 39 amenzi, 6 amenzi au fost aplicate pentru depășiri neregulamentare, 54 sancțiuni pentru traversări neregulamentare, iar alte 16 amenzi au fost aplicate unor șoferi care conduceau autovehicule înmatriculate în alte state.

De asemenea, polițiștii au retras 4 certificate de înmatriculare.

A condus cu 108 kmh prin Craiova şi a rămas fără permis

Sursa: gds.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *