Emoţionanta poveste a fetiţei din Dolj care nu poate să plângă: „Dacă vărs lacrimi, îmi afectează vederea“

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Emoţionanta poveste a fetiţei din Dolj care nu poate să plângă „Dacă vărs lacrimi, îmi afectează vederea“ Daniela Dorobanţu, în vârstă de 10 ani, din comuna doljeană Breasta, a fost diaganosticată la o lună de la naştere cu o boală oftalmologică gravă. Fetiţa nu poate plânge, canalul lacrimar fiind tot timpul înfundat, iar pentru a fi tratată fata are nevoie de banii pe care familia ei nu îi are.

Daniela Dorobaţu a suferit până la vârsat de 10 ani nici mai mult nici mai puţin de 10 intervenţii chirurgicale. „Ochiul stâng este infectat tot timpul. Dacă vărs lacrimi se strânge puroi şi îmi afectează vederea. Vreau să scap de acest coşmar şi să fiu un copil normal“, a povestit fetiţa.

Fetiţa care nu poate să verse lacrimi a fost programată pentru o intervenţie chirurgicală în Turcia, însă familia nu are banii necesari pentru operaţie. „Medicii din Turcia ne-au spus că avem nevoie de suma de 5000 de euro. Ne-au asigurat că Daniela poate scăpa de acest coşmar care o chinuie de 10 ani. Noi nu avem banii necesari şi suntem diperaţi. Nu ştim ce putem să facem pentru a o ajuta. E singură a învăţat cum să îşi scoată puroiul din ochi. Este tristă să vezi că nu îşi poţi ajuta copilul să ducă o viaţă normală“, a precizat Ion Dorobanţu, tatăl Danielei.

Daniela Dorobaţu

Familia Danielei Dorobaţu

Părinţii Danielei au povestit cu lacrimi în ochi că se tem pentru viaţa fiicei lor. Puroiul din zona ochiului stâng se poate urca în orice moment la creier, iar acest lucru îi poate fi fatal. „Eu sunt o mamă disperată. Sunt zile în care nu pot să dorm şi mă gândesc cum să fac rost de suma de 5000 de euro. Ştiu că din salariul de 900 de lei pe care îl are soţul nu o să reuşim niciodată să adunăm această seamă. Chiar nu ştiu cum o să putem aduna banii necesari pentru operaţie“, a precizat Camelia Dorobanţu, mama fetiţei.

Cei care vor să ajute pe Daniela pot face donaţii în contul deschis RO37RZBR0000060011637981  deschis la Raiffeisen Bank sau pot să sune la numărul de telefon 0746/777.517

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker