Doi tineri din Craiova, arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc. Ce au descoperit procurorii DIICOT în casa traficanţilor

eonflash.ro
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Doi tineri din Craiova, arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc. Ce au descoperit procurorii DIICOT în casa traficanţilor Procurorii DIICOT Craiova au reţinut două persoane pentru trafic de droguri de mare risc. La percheziţii au fost găsite 192 de comprimate de ecstasy, 70 de grame de canabis, 3 grame de rezină de canabis, muguri de canabis, 1 gram de cocaină, dar şi mai multe pliculeţe cu urme de cocaină.

Marius Andrei Anastasescu, de 31 de ani şi la Elena Alexandra Jianu, de 26 de ani, ambii din Craiova, au fost arestaţi ieri de magistraţii Tribunalului Dolj pentru trafic de droguri de mare risc.

Procurorii DIICOT-Craiova au descoperit în casa traficanţilor 192 de comprimate de ecstasy, 70 gr. de canabis, 3 grame de rezină de canabis (haşiş), muguri de canabis, dar şi 1 gr. de cocaină şi mai multe pliculeţe cu urme de cocaină. Inculpaţii aveau şi instalaţii artizanale de propagare a luminii şi căldurii, iar acest sistem este folosit la creşterea plantelor.

Doi tineri din Craiova, arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc. Ce au descoperit procurorii DIICOT în casa traficanţilor

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker