Gică Popescu, eliberat condiţionat. Rudele din Calafat: „A ajuns în spatele gratiilor din cauza anturajului“

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Gică Popescu, eliberat condiţionat Gică Popescu a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, unde executa o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor din fotbal.
Rudele şi prietenii din Calafat au declarat că decizia instanţei este una corectă. Gică Popescu este nevinovat în opinia lor şi nu trebuia niciodată să facă închisoare. „A ajuns în spatele gratiilor din cauza anturajului. Gică Popescu este un băiat extraordinar şi niciodată nu a făcut niciodată rău nimănui. El a fost singurul care a dat banii înapoi, însă judecătorii nu au ţinut cont de acest lucru. Noi îl aşteptăm acasă şi ne bucurăm că a scăpat de acest calvar“, a spus Gigi Baroga, unchiul lui Gică Popescu.

Gheorghe Popescu a fost acuzat că nu a declarat anumite sume de bani în legătură cu transferurile fotbaliştilor Lucian Sânmărtean (de la Gloria Bistriţa la Panathinaikos, Grecia) şi Florin Bratu (de la Rapid la Galatasaray, Turcia).

Gică Popescu a declarat că primul lucrul pe care o să îl facă va fi acela să meargă la mormântul tatălui său. A fost aşteptat la poarta penitenciarului de familia lui.

Gică Popescu, eliberat condiţionat
Sursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker