Poliţiştii din Dolj îl atacă dur pe Gabriel Oprea: „Ar fi trebuit să fie om. Ministerul ne avansează doar post mortem“

eonflash.ro
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Poliţiştii din Dolj îl atacă dur pe Gabriel Oprea „Ar fi trebuit să fie om. Ministerul ne avansează doar post mortem“ Poliţiştii din judeţul Dolj sunt supăraţi pe Gabriel Oprea pentrui că nu a oprit să îi acorde primul ajutor agentului care şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată în mijlocul carosabilului.
Agentul Bogdan Cosmin Gigina, în vârstă de 28 de ani, a fost avansat post mortem de ministrul Afacerilor Interne în gradul se subinspector. „Astăzi vă spun că nu ne mai interesează dacă era în coloană, dacă nu era în coloană, ce s-a întâmplat. Pur şi simplu ar fi trebuit să fie om. Ministerul ne avansează doar post mortem. De mulţumiri avem podul plin, suntem sătui. Dacă tot vor să facă ceva pentru noi să facă cât suntem în viaţă“, a declarat Elvis Măceşeanu, preşedinte Sindicatul Poliţistilor din Dolj, pentru Digi24.

Bogdan Cosmin Gigina avea 28 de ani şi era căsătorit de un an. El lucra de 8 ani în Ministerul de Interne. Poliţiştii din Dolj sunt convinşi că nimeni nu va fi tras la răspundere în cazul agentului care şi-a pierdut viaţa. „Eu nu cred că va plăti cineva, nici măcar acel comandant care l-a trimis pe poliţist acolo în stradă, văzând că afară condiţiile meteo nu permit ieşirea în stradă cu motocicleta. Părerea mea. Pentru că aceşti comandanţi de aia sunt puşi acolo, sunt plătiţi foarte bine, integraţi de multă vreme în UE cu salariile, trebuia să gândească înaintea acelui poliţist că putea să-i pună viaţa în pericol atunci când îl trimite cu acea motocicletă în condiţii improprii pentru a-şi desfăşura misiunea în condiţii de deplină siguranţă“, a precizat Ioan Ciciu, vicepreşedintele Sindicatului Poliţiştilor din Dolj, pentru Digi24.

Poliţistul a murit într-un accident tragic, la doar 28 de ani, la un an de la nunta sa. El făcea parte din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea şi, în seara de marţi, deschidea drumul coloanei, când a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe strada Ştirbei Vodă din centrul Capitalei. În noaptea în care a avut loc accidentul ploua în Bucureşti, ceea ce afectează vizibilitatea în trafic, în special pentru motociclişti, care nu au ştergătoare de parbriz.

Poliţiştii din Dolj îl atacă dur pe Gabriel Oprea „Ar fi trebuit să fie om. Ministerul ne avansează doar post mortem“

Sursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker