Elev de 19 ani, cu traumatism facial acut, după ce a fost bătut de un coleg. Agresorul ar putea fi exmatriculat

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Elev de 19 ani, cu traumatism facial acut, după ce a fost bătut de un coleg. Agresorul ar putea fi exmatriculat Caz şocant la unColegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Craiova. Un elev de 19 ani a fost bătut chiar în unitatea de învăţămât de un coleg. Victima a ajuns la Spitalul Judeţean şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Părinţii au primit un telefon de la conducerea unităţii din învăţământ prin care au fost anunţaţi că băiatul lor a fost bătut, iar din cauza loviturilor primit a fost transportat la Spitalul Judeţean din Craiova. Medicii i-au pus şi un diagnostic: traumatism facial acut, fractură de piramidă nazală şi sângerare nazală, leziuni suferite în urma unei agresiuni fizic.
Reprezentanţii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Craiova au precizat că vor lua măsuri în acest caz, iar elevul bătăuş poate fi exmatriculat. Acesta a fost mutat disciplinar anul acesta de la Liceul cu Program Sportiv Petrache Trişcu. „ Este clar că gestul a fost premeditat, cu atât mai mult cu cât agresorul a chiulit de la una din ore special să îl aştepte pe colegul lui. I-a ţinut calea pe scări, între etaje. În această unitate de învăţământ asigurăm toate măsurile de siguranţă “, a spus Laura Duţescu, directoarea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară.

Elevul de 19 ani care a ajuns la spital cu traumatism facial acut, fractură de piramidă nazală şi sângerare nazală, nu a depus până în momentul de faţă plângere la polţie.

Părinţii băiatului de 19 ani au povestit că acesta nu vrea să consume alcool şi să fumeze, iar din această cauză a fost bătut.

Elev de 19 ani, cu traumatism facial acut, după ce a fost bătut de un coleg. Agresorul ar putea fi exmatriculat

Sursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker