Samir Sprînceană, regele TVA-ului din Craiova, condamnat la 9 ani de închisoare cu executare

eonflash.ro
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Samir Sprînceană, regele TVA-ului din Craiova, condamnat la 9 ani de închisoare cu executare Samir Sprînceană a fost condamnat la 13 ani de închisoare cu executare pentru infracţiuni informatice şi reuturnări ilegale de TVA. Magistraţii Tribunalului Dolj au admis cererea de contopire a pedepselor formulată de controversatul om de afaceri.
Instanţa a hotărât pe data de 19 octombrie ca Samir Sprînceană să execute 9 ani de închisoare. Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Craiova. Regele TVA-ului a cerut magistraţilor Tribunalului Dolj contopirea pedepselor.

Controversatul om de afaceri a fost condamnat anul trecut în luna iunie la 8 ani de închisoare cu executare pentru returnări ilegale de TVA.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada iulie 2003 şi octombrie 2004, grupul infracţional organizat constituit de Samir Sprânceană, Adrian Marius Berceanu, Roland Împuşcătoiu şi Florinela Luminiţa Dobre a solicitat şi obţinut ilegal, prin intermediul mai multor societăţi comerciale, rambursări de TVA de la Direcţia Generală de Finanţe Publice Dolj în valoare de aproape 66 de milioane de lei.

A încercat să fugă din ţară

Samir Sprînceană a fost a fost arestat pe data de 1 iunie 2010 chiar în timp ce încerca să fugă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, din judeţul Timiş.  Este acuzat de  constituirea unui grup infracţional, deţinere de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică. Controversatul om de afaceri a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru fraudă informatică

Samir Sprînceană, regele TVA-ului din Craiova, condamnat la 9 ani de închisoare cu executare

Sursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker