Minoră, în spital după ce a fumat etnobotanice

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

etnobotanice O tânără de 16 ani a fost internată la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după ce a fumat o ţigară din plante cu efect halucinogen. Tânăra a ajuns iniţial la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Târgu Jiu, şi, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii medicale, Ramona Oprea, manifesta un comportament agitat.

A fost adusă o tânără de 16 ani, care manifesta un comportament agitat după ce fumase o ţigară pe care, spune ea, i-au dat-o colegii. Au fost anunţate şi autorităţile în acest caz.
a spus medicul Ramona Oprea

În cursul săptămânii trecute, un echipaj de jandarmi a depistat în oraşul Rovinari doi tineri de 17 şi 18 ani care aveau asupra lor 14 pliculeţe ce conţineau o substanţă vegetală uscată de culoare alb-verzuie cu miros înţepător, scrie AGERPRES. De asemenea, un alt echipaj de jandarmi din cadrul Detaşamentului Mobil a depistat pe raza municipiului Târgu Jiu patru tineri care aveau asupra lor mai multe ţigări confecţionate manual din foiţă semi-transparentă cu filtru de carton, ce conţineau material vegetal uscat cu miros înţepător, filtru de carton şi un pachet de foiţe pentru confecţionarea manuală a ţigărilor, mai arată sursa citată.

Celor şase tineri le-au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

etnobotanice

Sursa: editie.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker