O concurentă de la „Românii au talent“ a cântat o melodie pentru elevul model ucis la şcoală. Reacţia criminalului: „Iau 10 ani pentru un prost“

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

O concurentă de la „Românii au talent“ a cântat o melodie pentru elevul model ucis la şcoală. Reacţia criminalului Iau 10 ani pentru un prost Andrei Goreci, elev la Liceul „Tudor Arghezi“ din Craiova, a fost omorât în anul 2010 cu două lovituri de cuţit, chiar lângă instituţia de învăţământ. Tânărul a murit încercând să îşi salveze un prieten.
Medicii legişti au declarat că moartea tânărului de 17 ani a fost violentă şi a fost provocată de două lovituri de cuţit primite în inimă.

Andrei Goreci a murit pe stradă, sub privirile părinţilor. Elevul model a fost ucis cu două lovituri de cuţit de Romel Voicu, în timp ce încerca să aplaneze un conflict care izbucnise între Mugurel Manea, prietenul lui cel mai bun, şi Rommel Voicu. Andrei Goreci a fost implicat în proiecte antiviolenţă.

În memoria iubitului ucis

Mihalea Pătran a  reuşit să impresioneze juriul de la „Românii au talent“ cu melodia „Je t’aime“.  Tânăra a mărturisit că piesa îi este dedicată unui fost iubit înjunghiat în faţa şcolii.

Condamnat la 21 de ani de închisoare

Ucigaşul elevului model a fost condamnat defintiv la 21 de ani şi opt luni de închisoare. Romel Voicu a declarat cu nonşalanţă în faţa anchetatorilor următoare cuvinte:„Ei, asta este, l-am omorât. Iau 10 ani pentru un prost“.

„Agresorul a cerut acum doi ani să fie mutat de la Tudor Arghezi la Liceul CFR. Se numeşte Romel Voicu şi se pare că are probleme psihice. A încercat să se sinucidă“, a declarat în anul 2010 Lucian Săndoi, directorul liceului Tudor Arghezi.

Rommel Voicu a fost condamnat pe data de 14 aprilie, la 21 de ani de închisoare, de către Magistraţii Curţii de Apel din Craiova. Crimonalul a fost nemulţumit de pedeapsa primită şi a făcut recurs la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie, însă acţiunea a fost respinsă. Agreosorul este închis la Penitenciarul de Minori şi Tineri din Craiova, iar angajaţii de acolo spun că acesta s-a acomodat şi nu vorbeşte cu nimeni despre ce s-a întâmplat pe data de 7 octombrie 2010 „Nicio pedepasă nu îmi va aduce fiul înapoi. Comparând cu cazul handbalistului Marian Cosma, care a fost ucis în Ungaria, acolo criminalii au fost condamnaţi pe viaţă. Astea sunt legile noastre, nu am ce să fac!“, a  spus Gheorghe Goreci, tatăl lui Andrei.

O concurentă de la „Românii au talent“ a cântat o melodie pentru elevul model ucis la şcoală. Reacţia criminalului Iau 10 ani pentru un prost

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker