PRO TV l-a dat afară pe “criminalul” de la Românii au talent

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

romanii au talent PRO TV și-a cerut scuze pe siteul oficial al emisiunii și a decis sa-l elimine din emisiune pe concurentul de la „Romanii au talent” a carui aparitie a starnit un val de proteste.

În ultima ediţia de vineri, 27 martie, a emisiunii „Românii au talent“, difuzată de PRO TV, Andrei Grigoriu (30 de ani) a impresionat până la lacrimi juriul cu desenul său, dar mai ales cu povestea de viaţă, dezvăluind că a stat în închisoare 11 ani pentru că a tăinuit o crimă. În realitate, concurentul a fost complicele asasinului, după cum reiese din relatările de presă de la vremea respectivă.

Iată comunicatul integral al celor de la PRO TV:

Dupa difuzarea editiei cu numarul trei “Romanii au talent”, PRO TV a aflat ca Andrei Grigoriu, concurent in show, a prezentat fapte si a facut declaratii false in cadrul emisiunii, precizand faptul ca a fost trimis in inchisoare pentru ca a tainuit o crima comisa de prietenul sau, la care el nu a fost martor.”

“Instanta l-a condamnat de facto pentru implicarea activa in aceasta crima sub acuzatia de complicitate. Regretam faptul ca emisiunea noastra a fost folosita in mod abuziv de concurent in acest context.

Conform regulilor show-ului, juriul si gazdele emisiunii intalnesc concurentul pentru prima data in momentul in care acesta urca pe scena. Prestatia a fost evaluata luand in considerare discursul inselator prezentat de catre acesta in momentul sau.”

 “Ne cerem scuze pentru aceasta situatie si am decis sa il eliminam imediat din emisiune.”

CNA s-a autosesizat astăzi cu privire la acest caz în urma luării de poziție a unuia dintre membrii săi,Valentin Jucan:

“Voi cere ca postului Pro TV să îi fie solicitat un punct de vedere, iar Ministerului Justiţiei să ne pună la dispoziţie sentinţa prin care Andrei Grigoriu a fost condamnat la închisoare cu executare. De asemenea, voi solicita întocmirea unui raport de monitorizare pentru emisiunea menţionată (…) Legea audiovizualului, prin Codul de Reglementare a conţinutului audiovizual, prevede faptul că radiodifuzorii trebuie să fie responsabili atunci când aleg modelele pe care le promovează, ceea ce nu se întâmplă în cazul de faţă”, a precizat Jucan.

romanii au talent

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker