VIDEO Ciprian Ogarcă, câştigătorul Masterchef, acuzat de distrugere şi ameninţare, chiar de viitorul socru

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

VIDEO Ciprian Ogarcă, câştigătorul Masterchef, acuzat de distrugere şi ameninţare, chiar de viitorul socru Ciprian Ogarcă este acuzat de viitorul socru că în anul 2013 i-a vandalizat maşina de lux. Păgubitul a montat o cameră video pe balcon, iar astfel a reuşit să îi identifice pe cei care i-au zgâriat şi tăiat cauciucurile autoturismului.
Viitorul socru al lui Ciprian Ogarcă a mers imediat la poliţie şi a predat filmarea. Pe imagini se vede atât maşina cu care au venit cei care i-au vandalizat autoturismul, dar şi unul dintre suspecţi. Radu Lazăr a povestit că a fost ameninţat de câştigătorul Masterchef cu moartea. Păgubitul a declarat că de ani buni trăieşte un adevărat coşmar din cauza ginerului, care vrea să pună mâna pe un apartament în Craiova.

Oamenii legii i-au întocmit lui Ciprian Ogarcă dosar penal pentru distrugere. „În baza art. 2781 alin 8 lit. b Codul de procedură penală din 1968 admite plângerea formulată de petentul Lazăr Răducu Cătălin împotriva rezoluţiei nr. 10303/P/2013 din data de 13.11.2013 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Desfiinţează rezoluţia sus-amintită şi trimite cauza la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea începerii urmăririi penale faţă de intimatul Ogarcă Liviu Ciprian. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă“, se arată în încheierea dată de Judecătoria Craiova. Ciprian Ogarcă a câştigat ultimul sezon Masterchef. Olteanul a declarat că nimic din ce spune viitorul socru nu este adevărat. „Nu am numarul lui de telefon, nu stiu cine il suna. M-a acuzat ca i-am spart rotile, dar eu in noaptea aia eram la o nunta. Nu ti-am distrus masina, poate ti-ai distrus-o singur! Eu vreau sa cred ca socrul meu a murit in razboi“, a spus castigatorul concursului de gatit.

VIDEO Ciprian Ogarcă, câştigătorul Masterchef, acuzat de distrugere şi ameninţare, chiar de viitorul socru

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker