Bărbatul care a înjunghiat în mall un tânăr, condamnat la închisoare cu executare

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Un deţinut din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova s-a spânzurat. Bărbatul era condamnat la 23 de ani închisoare pentru omor calificat Florin Drăguşin, în vârstă de 21 de ani, din Craiova, a fost condamnat la trei ani şi zece luni de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor, port fără drept de cuţit şi tulburarea ordinii şi linştii publice.

Florin Drăguşin este acuzat că a înjunghiat pe data de 29 mai 2014 un tânăr de 19 ani într-o toaletă din incinta Electroputere Parc. Medicii au stabilit că victima a suferit mai multe leziuni care i-au pus viaţa în pericol. Agresorul arestat Florin Drăguşin a fost arestat pentru 30 de zile, însă în faţa anchetatorilor a povestit că a fost provocat Andrei Budică. Agresorul a declarat iniţial că victima l-ar fi ameninţat cu un cuţit, iar în urma altercaţiei a reuşit să îi smulgă cuţitul din mână. Florin Drăguşin a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, port ilegal de cuţit şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Inculpatul a recunoscut în faţa instanţei faptele pentru a beneficia reducerea pedepsei. Tribunalul Dolj l-a condamnat la trei ani şi  zece luni de închisoare cu executare. Inculpatul a atacat sentinţa cu apel, iar magistraţii Curţii de Apel din Craiova i-au respins cererea ca nefondată. Sentinţa dată de magistraţii Curţii de Apel Craiova pe data de 25 februarie este definitivă.
Un deţinut din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova s-a spânzurat. Bărbatul era condamnat la 23 de ani închisoare pentru omor calificat
Sursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker