A început „bătaia” între studenţi pentru locurile de cazare din cămine. Proprietarii apartamentelor vin cu oferte tentante: 100 de euro pe lună

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

camin studentesc Locurile în cămine se repartizează în primul rând studenţilor bugetari, orfanilor, dar şi celor care se află la o distanţă foarte mare de oraş. Întrucât locurile sunt limitate nu toţi se vor putea bucura de o cameră la cămin.
Studenţii vânează preţuri mici, iar proprietarii apartamentelor din Craiova se adaptează.100 de euro pe lună pentru o garsonieră în cartierul Craioviţa Nouă sau George Enescu. „Preţul este acceptabil pentru studenţi. În fiecare an în luna septembrie am scos garsoniera la închiriat. Căutăm tineri fără vicii şi oferim servicii de calitate. Garsoniera este mobilată corespunzător, iar studenţii nu trebuie decât să îşi plătească la timp chiria şi restul utilităţilor”, a spus Ion Mitru. Soluţionarea cererilor de cazare se va afişa pe www.ucv.ro şi www.cosucv.ro pe data de 20.09.2014. Anul trecut cea mai ieftină chirie rămâne într-o cameră confort III din Căminele 1, 2, 11, 13 şi 15 care ajunge la 135 de lei pe lună pentru cei de la buget şi 185 de lei pentru cei de la taxă. Pentru o cameră confort II în Căminul 10, cu maximum cinci paturi în cameră şi grup sanitar propriu, chiria este de 175 de lei pentru cei de la buget şi 225 de lei pentru cei de la taxă. Pentru camerele confort I – de la Căminul 3 din complexul Agronomie şi Căminele 6, 7, 14 de la Mecanică şi Căminul 12 de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport – cu maximum două locuri, dotate cu televizor, frigider, internet, grup sanitar propriu- studentul va trebui să plătească o chirie lunară de 195 de lei, dacă este student la cursuri finanţate de la bugetul de stat şi 245 de lei, dacă este student pe locurile de la taxă. Mihaela Toma student la Facultatea de Agronomie din Craiova se gândeşte serios anul acesta să îşi închirieze o garsonieră. „Este mai multă linişte şi mă pot concentra mai bine în momentul în care sunt în sesiune. Am văzut câteva imobile de închiriat, iar acum trebuie doar decât să mă decid unde voi locui. Chiria este 100 de euro pe lună. Preţul este acceptabil”, a povestit tânăra.

camin studentesc
Sursa: adevarul.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker