25/08/2014

Un bărbat s-a sinucis arunându-se în faţa trenului. Victima s-a aşezat în genuchi pe şine şi a fost zdrobit de convoiul de vagoane

Un bărbat s-a sinucis arunându-se în faţa trenului. Victima s-a aşezat în genuchi pe şine şi a fost zdrobit de convoiul de vagoane Bărbatul s-a aşezat în genuchi pe calea ferată, fiind călcat de locomotivă. Anchetatorii susţin varianta sinuciderii şi vor să afle motivele pe care l-au împins să recurgă la acest gest.
Tragicul eveniment a avut loc între Cernele şi Işalnia, mai exact în zona podului Amaradia.Martorii au povestit că bărbatul s-a aşezat în genuchi pe calea ferată şi a fost lovit în plin de locomotivă. „Clar a vrut să se sinucidă. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Am auzit că nu are acte asupra lui”, a povestit un martor.   Până în acest moment nu se cunosc cauzele care l-au deteriminat pe bărbat să recurgă la acest gest extrem.    Victima are aproximativ 50 de ani, însă oamenii legii nu au reuşit să o identifice. Nu au fost găsite documente asupra ei.

Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *