Un deţinut din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova s-a spânzurat. Bărbatul era condamnat la 23 de ani închisoare pentru omor calificat

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Un deţinut din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova s-a spânzurat. Bărbatul era condamnat la 23 de ani închisoare pentru omor calificat Un deţinut, încarcerat la Penitenciarul din Craiova, a fost găsit spânzurat în baia camerei de deţinere. Procurorii au declanşat o anchetă în acest caz.
Deţinutul a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de omor calificat. Bărbatul şi-a ucis în urmă cu 15 ani mama aruncând-o de la balcon.    Procurorii au demarat o anchetă pentru stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Deţinutul nu a lăsat un bilet de adio. Reprezetanţii Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Craiova au declarat că în momentul de faţă nu se ştie motivul pentru care bărbatul s-a spânzurat.   Deţinutul a fost resuscitat timp de 45 de minute de medicii SMURD.  Un alt deţinut în vârstă de 36 de ani s-a spânzurat anul trecut la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker