Ronaldo este al doilea cel mai complet atlet din lume!

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

C Magazinul american Sports Illustrated a realizat un clasament inedit al celor mai compleți atleți din lume, indiferent de disciplina sportivă pe care o practică. Este pentru prima oară când o astfel de ierarhie e alcătuită și are la bază patru categorii fizice la care nota maximă este 10. Cristiano Ronaldo ocupă locul al doilea în acest clasament, devansându-l pe cel mai rapid om al Planetei, Usain Bolt.

Cele patru criterii la care au fost analizate performanțele atletice ale sportivilor au fost viteză, agilitate, rezistență și forță. Basketbalistul LeBron James a primit maxim de punctaj, 10, la fiecare dintre cele patru criterii, fiind primul în ierarhia Sports Illustrated.

Ronaldo este al doilea, primind 10 la viteză, agilitate și rezistență și doar 8,5 la forță, un total de 38,5. Usain Bolt, campionul lumii și olimpic la 100 de metri, a strâns un total de 36,5 puncte, cu 10 la viteză, 9 la forță, 8,5 la agilitate și 9 la rezistență.

Boxerul Floyd MayweatherLeBron James, jucătorii de fotbal american Dez Bryant, Calvin Johnson și Adrian Peterson, baschetbalistul Serge Ibaka, luptătorul Jon Jones și înotătorul Michael Phelps completează Top 10 din această ierarhie.

Sursa: digisport.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker