Juniorii craioveni concurează pentru medaliile naţionale

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Juniorii craioveni concurează pentru medaliile naţionale În acest weekend, la Bucureşti, se va consuma şi ultima finală de campionat naţional din sezonul competiţional al federaţiei române de atletism, cu excepţia celor de maraton, cros sau alergare montană.

Competiţia îi va avea în prim-plan pe atleţii care se încadrează în vârsta impusă de categoría juniorilor II. Atletismul craiovean va avea o prezenţă numeroasă, un mai puţin de 16 sportivi de la CSM Craiova şi LPS “Petrache Trişcu” urmând să ia pare la întreceri.

Astfel, clubul municipal din Bănie va fi reprezentat la concursul din capitală de doi sportivi.
Dragoş Bălmău va lua parte la întrecerile “probei” regină a atletismului, cea de 100 de metri, precum şi la sprintul prelungit, probă care însumează 200 de metri, în timp ce Lozan Radu va alerga de asemenea în seriile întrecerii de 200 de metri, dublând participarea cu o prezenţă la linia de start şi în proba de 400 de metri.

Sâmbătă şi duminică la Bucureşti va avea loc şi ultimul campionat naţional de atletism pentru juniori din acest an, referindu-ne strict la competiţiile naţionale care reunesc toate probele atletismului. Clubul nostru va trimite doi sportivi, Lozan Radu şi Bălmău Dragoş. Nu vrem să punem presiune pe copii şi să le impunem anumite obiective. Avem încredere că pot face un concurs bun şi le ţinem pumnii pentru o prezenţă pe podium.
A declarat directorul CSM Craiova, Sorin Manda

14 atleţi de la LPS, doi de la CSM Craiova

Delegaţia numeroasă va fi cea a liceului de profil din Bănie, care va trimite la Bucureşti 14 atleţi, după cum urmează: Sandu Ştefania(400 m), Radu Ionuţ(2000 m obstacole), Balaci Oana(100 m), Papa Denisa(100 mg), Trancă Gabriel(ciocan), Paraschiv Miruna(100 m), Brotac Laura(5 km marş), Zamfir Andreea(5000 m), Bogdan Daniela(3000 m, 5000 m), Tîrşăgoiu Irinel(disc, greutate), Preda Alex(disc), Coteanu Nicuşor(ciocan), Neagoie Sorin(100, 200 m), Găvan Robert(400, 800 m). Elevii liceului sportiv sunt pregătiţi să lupte pentru medalii şi există premise ca aceştia să se întoarcă cu o sumă importantă de distincţii.

Avem copii buni, talentaţi şi muncitori. Va fi ultima competiţie naţională din acest an de juniori şi vrem să o încheiem cu rezultate bune. Vom deplasa o delegaţie de 14 sportivi, dintre care unii sunt încă juniori trei, dar îi ducem pentru a le da experienţă. Avem speranţe la medalii de la mai mulţi atleţi, acum să vedem la faţa locului cum se vor desfăşura lucrurile.
A declarat Bugiulescu Nicuşor, unul dintre antrenorii care va conduce delegaţia liceului la competiţia din capitală

Sursa: editie.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker